Nature Break! 11-12 aprilie Munții Trascăului

RON 350,00 RON
  • Durata: 2 Zile
  • Locatie: Timișoara

Propunem o incursiune în Munții Trascăului, printre sălașele vechi și de 200 de ani unde, dacă ai noroc, ceața îți dezvăluie doar treptat frumusețea peisajului. 


- Ziua 1Canyoning Vănătările Ponorului. Iar pentru că e mai plăcut să intri pe scurtul dar frumosul canion, înainte vom vizita peștera Huda lui Papară, dar și sălașele pitorești vechi de până la 200 de ani din acești munți. Un alt obiectiv al zonei este Raven”s Nest - un cuib cocoțat în munți,format din case de lemn maramureșene restaurate.

 Nivel de dificultate: mediu ;   Nivel de experiență necesar: începător, condiție fizică medie


- Ziua 2: Ne mutăm în zona Cheilor Râmețului unde vom parcurge spectaculoasele formațiuni de calcar, precum și un traseu mai sportiv pentru cei care au extra energie


 Nivel de dificultate: mediu ;   Nivel de experiență necesar: începător, condiție fizică medie

 Vom face poze și filmări pentru a avea amintiri din aceste 2 zile de început de primăvară, iar tu vei primi aceste poze/filmări.


Tarif pachet weekend: 350 lei


Cazare: la pensiunile de pe Valea Arieșilui (zona Sălciua de Jos sau cătunul Sub Piatră) sau cu noi în tabăra de corturi. 


Transport: putem asigura transportul pentru maxim 7 persoane, cost ce nu este inclus în tariful pachetului

Echipament necesar: îmbrăcăminte și încălțăminte normală de trekking, o pereche de încălțăminte care se udă - pentru canion.


Pentru informații suplimentare nu ezita să ne contactezi!

Tel. 0725 214 194 - Călin