Nature Break! 25-26 aprilie Retezat & Valea Jiului

RON 400,00 RON
  • Durata: 2 Zile
  • Locatie: Timișoara

Munții Retezat & Valea Jiului. În acest weekend oferim 2 opțiuni ceva mai sportive, și anume:

ziua 1Obiectivul principal al zilei va fi parcurgerea canionului Valea Mării, situat adânc în inima munților Retezat. Accesul spre valea pe care este canionul se face printr-un trekking prin poienile de La Fânațe.  După parcurgerea canionului facem o pauză de prânz pentru a ne recăpăta puterile și apoi facem un traseu scurt pentru a vizita peștera cu cristale din Retezatul Mic.

Nivel dificultate: mediu      Nivel de experiență necesar: experiență deplasare în teren accidentat

Ziua 2: coborâm din Retezat pentru o aventură zbuciumată cu bărcile de rafting pe apele Jiului! Ne echipăm în neoprene din nou și pornim într-o călătorie spumoasă (la propriu) în aval pe frumoasa Vale a Jiului. Însă nu înainte de un instructaj de siguranță obligatoriu.


Vom face poze și filmări pentru a avea amintiri din aceste 2 zile de început de primăvară, iar tu vei primi aceste poze/filmări.


Tarif: 250 lei/zi de aventură
Tarif pachet weekend: 400 lei


Cazare: la pensiunile de pe Valea Jiului de Vest (Complexul Cheile Buții este cel mai apropiat) sau cu noi în tabăra de corturi. 

Transport: putem asigura transportul pentru maxim 7 persoane, contra cost

Echipament necesar: îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate pentru trekking, o pereche de încălțăminte (preferabil bocanci) care o să se ude.